Se etter bedrifter med tariffmerket!

Vidar Schei 01.02.2021 Nyheter
Takk for at du bruker bedrifter med tariffavtale.

Se etter bedrifter med tariffmerket!

Ved å bruke bedrifter med tariffavtale bidrar du til et seriøst arbeidsliv i Norge.

Tariffavtaler gir ansatte rett til å forhandle lønn og arbeidsvilkår. I bedrifter som har tariffavtale med Fellesforbundet har de ansatte en rekke fordeler.

Fellesforbundet har tariffavtaler med over 6600 bedrifter. Nå sender vi ut tariffmerket til alle disse bedriftene.

Se derfor etter tariffmerket:

Et organisert arbeidsliv
Tariffavtalen gir kjøreregler for hvordan arbeidslivet skal være, og sikrer ansatte rett til innflytelse over sin arbeidshverdag. Ved å velge bedrifter med tariffavtale, bidrar du til et organisert arbeidsliv.

Både bedrifter og ansatte er stolte av å være en del av det organiserte arbeidslivet. Tariffmerket er der for å synliggjøre at dette er en tariffbedrift.

Tariffmerket kan brukes både fysisk som klistremerke eller digitalt. Bedrifter som har bruk for flere merker, kan få tilsendt disse fra Fellesforbundet. Vi har også en ramme som gjør at merket kan stå på for eksempel en resepsjonsdisk.