Medlemskap

Et medlemskap i Oslo Transportarbeiderforening gir deg flere rettigheter og fordeler. Vi representerer 4500 medlemmer i Oslo, Akershus og Buskerud, og bistår dem i saker som har med deres arbeidsforhold å gjøre.

Innmeldingsskjema

Følg denne linken til Fellesforbundet sin nettside og elektronisk innmeldingsskjema for å melde deg inn som medlem.

Innmeldingsskjema

Medlemsfordeler

Vi bistår medlemmer i saker som har med arbeidsforholdet og gjøre, for eksempel; Oppsigelsessaker, manglende lønn, arbeidsavtaler, yrkesskade og lignende. I tillegg holder vi gratis kurs for medlemmer, og bistår klubber og tillitsvalgte med nødvendig hjelp og opplæring.

Les mer

Kontingent

Som medlem må du betale en organisasjonskontingent som beregnes ut ifra din lønn. Få full oversikt over hvilke regler og fordeler som gjelder deg og dinarbeidsplass.

Les mer

LO Favør

Som medlem er du dekket av flere gode forsikringer. Og fordi de gjelder kollektivt for alle medlemmer, betaler forbundet lave forsikringspremier.

Les mer

HELP Forsikring

Medlemsfordelen gir medlemmer nærmest ubegrenset advokathjelp fra HELP innen de fleste områdene man kan støte på i livet.

Les mer

Utdanningsstipend

Om du har har vært medlem av LO i minimum 3 år og jobber på en arbeidsplass med tariffavtale så har du krav på stipend til utdanning. For de som skal ta fagbrev så er kravet 1 års medlemskap.

Les mer