Kurskalender

Her finner du oversikten over kurs som foreningen selv avholder, samt kursttilbud fra Fellesforbundet og AOF Østfold.

Påmelding til kursene gjøres på kurs-siden. Ta kontakt med foreningen for mer informasjon. Kursene er populære så vi vil prioritere tillitsvalgte.

Bruk knappene nedenfor for å se kurs i regi av:

Fredrikstad Fagforening Fellesforbundet AOF Østfold

Kurs i regi av Fredrikstad Fagforening 

Fellesforbundet Avd.2 Fredrikstad Fagforening har som mål å arrangere et par kurs hvert år for våre medlemmer. Under finner du oversikt over kommende kurs for Fredrikstad Fagforening.

Fellesforbundets Grunnopplæring

Fellesforbundets Grunnopplæring

I uke 45, fra mandag 6.november til fredag 10.november, arrangerer vi en grunnopplæring for tillitsvalgte i Fellesforbundet. Dette er et nyttig kurs for deg som er ny som tillitsvalgt, eller [...]

Les mer »
nov 06, 2023 november 6 - november 10

Kurs i regi av Fellesforbundet

Fellesforbundet har et stort kurstilbud til deg som tillitsvalgt. Alt fra grunnopplæring, til Faglig Tillitsvalgt-serien, tariffkurs og annen nyttig skolering.

FTV2 – Faglig tillitsvalgt 2

FTV2 – Faglig tillitsvalgt 2

Grunnleggende forhandlinger - Protokoller - Regnskapsforståelse Målgruppe: Tillitsvalgte som har gjennomgått FTV-1 eller innehar tilsvarende kompetanse. Læringsmål: Gjennomføre forhandlinger og skrive protokoller. Grunnleggende forståelse av regnskapsanalyse og bedriftsregnskap. Kostnad: Kurset [...]

Les mer »
okt 29, 2023 oktober 29 - november 1

Kurs i regi av AOF Østfold

AOF (Arbeidernes Opplysningsforbund) har en rekke kurs for medlemmer og tillitsvalgte, kalt MoTo-kurs. Disse kursene er åpne for Fellesforbundets medlemmer.

Det er ingen kommende arrangementer på dette tidspunktet

Tilbake til toppen