Feriemuligheter

Fellesforbundet Avd. 002 Fredrikstad Fagforening eier og driver flere ferriehjem. Våre medlemmer kan bestille og leie hytter på disse gjennom vår nettside.

Feriehjemmet Solviken

Fellesforbundet i Fredrikstad eier og driver Feriehjemmet Solviken. Feriehjemmet ligger i Engelsviken i Fredrikstad Kommune og har ca. 200 utleieplasser for campingvogner, og 14 hytter for utleie.

Feriehjemmet Solviken ligger i naturskjønne omgivelser, med egen strand, tilrettelagt for funksjonshemmede, kiosk og informasjon/reseptsjon. Kort vei til butikker og buss og båtforbindelser.

Solviken har i dag en heltidsansatt vaktmester, og informasjonsvakter som bistår gjester og besøkende. Plassen er kun åpen i fra siste halvdel av april til ut september.

Medlemmer av Fellesforbundet i Fredrikstad har medlemspriser på leie av campingplass og hytter, men Feriehjemmet Solviken er åpent for alle.

Les mer om Feriehjemmet Solviken her.

Myrvold feriehjem

Myrvold Feriehjem er en campingplass med nydelig beliggenhet på Spjærøy, Hvaler. Hit kan du komme med både bil og båt etter eget ønske.

Hos oss finner du blant annet 79 faste plasser for campingvogner, 15 hytter og en leilighet i hovedhuset.

På campingplassen har man tilgang til et moderne sanitærhus, som er utstyrt med dusjer og vannklosett. Det finnes også et vaskerom, hvor man kan benytte seg av våre vaskemaskiner.

Les mer om Myrvold feriehjem her.