BluesCamp Fredrikstad – 2. – 3.juni 2023

I august i 2022 arrangerte LO i Fredrikstad, i samarbeid med Nøysom Gård, en BluesCamp. Det var første gangen LO i fredrikstad hadde gjort noe slik, og det gav mersmak. Nå forsøker vi oss for andre gang, og arrangerer BluesCamp igjen, 2. – 3.juni 2023. Vi håper på å se mange kamerater og gjester på Nøysom Gård disse to dagene, for dette kan bli gøy.

Alt ligger til rette for at dette kan bli to flotte dager, med musikk og musikere av ypperste kvalitet som underholdere. Så ta med venner og kjente, vær med på en flott musikalsk reise sammen med oss. Her blir det muligheter til mye sosialt omgang med andre likesinnede, gode samtaler og mye moro.

Programmet for de to dagene er:

Fredag 2.juni – kl. 19:00: MÆD

MÆD er et norsk rockeband som ble dannet i Fredrikstad i 2020, som er sterkt inspirert av 80-tallet. Bandet består av de tre gutta Christoffer Urdal Pedersen, Christian Nordhelle og Morten Breilid. De vil starte BluesCampen, og de vil få rockefoten din til å bevege seg ukontrollert, og få opp lysten til å bevege resten av kroppen til musikken disse gutta vil servere fra scenen.

Fredag 2.juni – kl. 21:00: PurpleHeep med Eirikur

Foto: Jim Hansen

PURPLE HEEP er et rockeband som har eksistert siden 2002. Bandet har hentet alle sine låter fra Deep Purple og Uriah Heep, både fra de gode gamle utgivelsene som Machine Head, Burn, Demons and Wizards og nyere som Perfect Strangers fra 1984. Bandet er kjent for sin intensitet på scenen og gode gjengiving av orginalene.

Hovedtyngden av repertoaret er hentet fra 70 tallet. Både Deep Purple og Uriah Heep var aktive fra slutten av 1960 og spiller enda konserter over hele verden.

Alle kjenner det kjente temaet fra Smoke On The Water, Child In Time og Lazy med sin intense hammond-intro, gitarsoloer og skrikende vokal.  Soldier Of  Fortune og July Morning har blitt danset til i mange ti-år. I all denne musikken er det rikelig med rom for improvisasjoner både på gitar, orgel og trommer. Alt dette får du høre på  Purple Heep sine konserter.

Lørdag 3.juni – kl. 19:00: Jon Pettersen, Steffen Hissingby med flere spiller blues/bluesrock

Lørdagen starter med noen av Norges dyktigste musikere på scenen. Jon Pettersen, som har spilt med de største og beste, er internasjonalt anerkjent musiker, og kan gjøre det utroligste med gitaren. Steffen Hissingby har opptrådt på scener i inn- og utland, blant annet på legendariske 100Club i
London, som gjestesanger blant annet Todd Sharpville. Har gjestet bluesrockmannen Marcus Bonfanti flere ganger, og hadde bra suksess med sitt ‘’Steff’s Playground’’ som fylte brakker både her og der. Så når vi får disse to gutta på scenen sammen, sammen med flere, kan det bli en magisk start på denne lørdagen.

Lørdag 3.juni – kl. 21:00: The Steam Band

Band fra Fredrikstad som har rutinerte og dyktige musikere, som spiller svært variert, en blanding av pop/rock/funk/blues, og det blir god stemning, på grensen til allsangsfaktor, mye danseglede og rock’n’roll.

Billetter ligger ute til salgs nå, hos Fredrikstad Kino eller gjennom Posten. Kjøper du billett til begge dager koster det kr. 500,-, for kun fredag kr. 300,- og kun for lørdag 400,-. Her får du utrolig mye musikk for pengene, og det er i tillegg ikke så gale priser på drikke der heller, og de har til og med god mat for det som blir litt sultne etterhvert. Så løp og kjøp billett, så sees vi på BluesCamp denne helga i juni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *