God jul og godt nytt år!

Det nærmer seg tiden da julefreden senker seg og vi kan ta noen velfortjente dager fri, og feire sammen med familie og venner. Vi i Fellesforbundet avd. 2 Fredrikstad Fagforening, vil benytte anledningen til å takke dere alle for året som har gått. Takke våre medlemmer for at dere har valgt å være organiserte i Fellesforbundet, takke styret i avdelingen for innsatsen i året som har gått, takke de ansatte for den gode jobben som er gjort, takke alle våre samarbeidspartnere og venner for at dere er der for oss.

Vårt kontor vil kun være sporadisk åpent i fra 19.desember til 2.januar 2023. Er det noe som er akutt eller som det haster å få avklaringer med, ring vårt kontor-nummer 69 31 17 22, noen vil være tilgjengelig på telefon gjennom hele jule- og nyttårshelgen.

Avslutter med å ønske dere alle en flott og hyggelig jul, og at dere får en minnerik nyttårsfeiring. Ikke mist at dere får ladet batteriene og er klare for nye spennende oppgaver i 2023. Neste år vil bli et hektisk og innholdsrikt år, der Landsmøtet i Fellesforbundet på slutten av året vil være et av høydepunktene. Samtidig har vår avdeling store planer for året som kommer, vi skal bli mer synlige, organisere flere, få på plass flere tariffavtaler, gjøre et godt kommune- og fylkesvalg, og markere oss under Landsmøtet.

God jul og et godt nytt år alle sammen! Ta vare på hverandre.