Rabatt til deg som er LO-medlem

I Fredrikstad er det nesten ingen spisesteder og restauranter som har tariffavtale. Det er kun to av byens hoteller som har tariffavtale. LO i Fredrikstad har nå inngått en avtale med restauranten på Scandic Hotell City, City Bar & Spiseri. Denne avtalen gir alle som er LO-medlem 15% rabatt på mat og drikke.

Tilbudet er personlig, og skal du benytte deg av dette tilbudet, må du vise frem ditt LO-medlemskortet, eller LO Favør-appen der ditt navn fremkommer.


Noen unntak er det i forhold til denne rabatten, den gjelder ikke i helgene under julebordsesongen i november og desember, på helligdager, med unntak av 1.mai. Du vil heller ikke få rabatten på brennevin.

Så vil du ha en hyggelig tur på en av Fredrikstads flotteste restauranter, så ta turen til City Bar & Spiseri. Et sted med hyggelig atmosfære og et sted som har tariffavtale og ordnende forhold. Og kommer du hit, husk å benytt deg av LO-rabatten.

City Bar & Spiseri beskriver seg selv på denne måten:

For oss på City Bar & Spiseri er god mat og god service det aller viktigste, og disse fortjener hverandre. Det ene kan ikke overleve uten det andre.

God service for oss er ikke bare kunnskap om mat og vin, men også kunnskap om mennesket. Vi jobber hardt for å skape uforglemmelige matopplevelser, enten det er snakk om en enkel lunsj eller en mange timer lang middagsopplevelse.

Her er det ingen hvite duker på bordene, og vi lar deg fylle opp vann eller vin i glasset selv.

Menyen vil endre seg flere ganger gjennom sesongen, og vi byr på en variert meny.

Vi anbefaler at du reserverer bord for lunsj eller middag. Så langt det lar seg gjøre prøver vi å skaffe plass til deg som bare dropper innom, men for å være sikker er det best å reservere på forhånd.