Vel gjennomført årsmøte

Fredag 3.mars gjennomførte Fellesforbundet Avd. 2 Fredrikstad Fagforening sitt årsmøte. Ved oppstart kl. 18:00, var forsamlingslokalet tilnærmet fullt, og årsmøtet begynte med to innledninger.

Først ut var ordfører Siri Martinsen (Ordfører i Fredrikstad for Ap), som tok oss igjennom hva som har skjedd i Fredrikstad siden 2011 og frem til i dag, med Arbeiderpartiet ved roret, og hvilke utfordringer og planer som ligger i tiden som kommer. Etter innledningen ble det åpnet for debatt, og det kom mange gode bemerkninger og innspill, som Siri svarte ut til slutt.

Deretter kom det en innledning av forbundssekretær Knut Øygard, som tok forsamlingen innom rammene for landsmøtet i oktober, litt om Fellesforbundets kraft-utvalg, og andre aktuelle saker for Fellesforbundet. Også her kom det en rekke innspill på det Knut sa i sin innledning, og det ble svart ut på en god måte.

Etter innledningene, var årsmøtet tilbake på de faste punktene. Avdelingsleder Vidar Schei gikk igjennom beretningen uten at salen kom med noen bemerkninger til den, avdelingssekretær Svein Erik Pedersen tok forsamlingen igjennom både regnskapet for 2022 og budsjettet for 2023, uten kommentarer eller spørsmål fra årsmøtet. Selv ikke på behandlingen av avdelingens handlingsplan for 2023-24 eller de tre uttalelsene som var til behandling, ble det særlig temperatur i salen, og behandlingen gikk helt uten dramatikk.

Ved punktet valg, ble valgkomiteens innstilling vedtatt i sin helhet, bortsett i fra valgkomiteen, der ble det bytte av en av medlemmene. Det nyvalgte styret for avdelingen ble som følger:

LederVidar ScheiAvd. 2Ikke på valg
NestlederTor-Erik SkovlyJøtul ASValgt for 2 år
SekretærJohn Reidar DavidsenSulland Østfold FredrikstadIkke på valg
UngdomslederAleksander OlsenTorp Mek. Verksted ASValgt for 2 år
StyremedlemAnette JohansenJøtul ASValgt for 1 år
StyremedlemIngar KarlsenBoxly ASValgt for 1 år
StyremedlemJon Jarrett NygrenH-Fasader GlassteamValgt for 1 år
StyremedlemLars AndreassenKjøstelsen ASValgt for 1 år
StyremedlemMats Patrick StormContiga Lisleby ASValgt for 1 år
StyremedlemBente HansenSportmann ASNy, valgt for 1 år
StyremedlemLilja Sol Gretardottir KiilWeber Borge ASNy, valgt for 1 år
VaramedlemGunnulf SkjeggedalGyproc ASNy, valgt for 1 år
VaramedlemRunar KristiansenBorge Rør ASNy, valgt for 1 år
Styret for avdelingen 2023 – 2024

Ved avslutning av årsmøtet, ble de tre som gikk ut av styret, takket for den innsatsen de har lagt ned, og den ene av de tre var tilstede, Jan Axel Larsen, han fikk blomst for innsatsen. Videre fikk Steinar Sørensen en blomst, for lang og tro tjeneste for avdelingen, og som nå gikk ut av kontrollkomiteen. Dirigenten og referenten fikk også hver som fortjente blomst, for avdelingsleder Vidar Schei, takket for fremmøtet, takket på vegne av det nyvalgte styret, og ønsket alle en fortsatt fin kveld og vel hjem.